خودآفرینی چیست؟
احتمالا یکی از ابتدایی ترین سوالات در خصوص معنای خودآفرینی وهدف خودآفرینی ست.
جهت رسیدن به پاسخ این سوالات توضیحاتی ارائه می دهم.پس از فارغ التحصیلی در رشته مهندسی الکترونیک و ورود به دنیای کارمندی متوجه شدم که نگرشی کارآفرینانه دارم و چندین سال در زمینه رشد فردی ،کارآفرینی ، راه اندازی کسب وکار واستارتاپ ها مطالعه کردم.
حاصل این مطالعات و تحقیقات رسیدن به این اعتقاد بود که که تک تک افراد جامعه در قبال رشد وپیشرفت جامعه مسئولیت داریم.و آغاز این مسئولیت از خود ما شروع می شود.یعنی باید تلاش کنیم با مطالعه بیشتر،رعایت قوانین وافزایش بهره وردی فردی و… به صورت مستمر نسبت به تغییر خود با کوچکترین قدم ها اقدام نماییم .
علاقه جامعه امروزی به سرعت و یک شبه به همه چیز رسیدن، باعث شد تا من نسبت به ترویج تفکر آهسته وپیوسته اقدام کنم و نام این حرکت را (برداشتن کوچترین قدم ها به صورت آهسته وپیوسته )گاماس گاماس بنامم.
حدود سه سال نسبت به تهیه محتوا و راه اندازی کانال و استارتاپ اقدام نمودم و به این نتیجه رسیدم در رشته مدیریت اجرایی(Emba) در مقطع کارشناسی ارشد ادامه تحصیل دهم.
با آموخته های دوران تحصیل و از طریق ایده گاماس گاماس بسترسازی های اولیه صورت گرفت و طبق تحقیقات مختلف به این نتیجه رسیدم که راز تغییر نگرش و برداشتن اقدامات عملی در آموزش نهفته است.
متاسفانه دردوران تحصیل در زمینه آموزش های کاربردی ومهارتی در سه مقطع حساس زندگی یعنی انتخاب رشته،شغل وازدواج ایرادهای بسیاری وجود دارد.
با عدم شناخت فرد و ضعف در خودشناسی و تاثیر از محیط و خانواده و…. اقدام به انتخاب رشته می شود.رشته ای که برخلاف استعداد،علاقه مندی و….فرد بوده و دوران تحصیل هم به تبع آن زجرآور و کسل کننده شده ،به گونه ای که فرد منتظر تعطیلات و فقط گرفتن یک مدرک است.
وقتی انتخاب رشته مبتنی بر توانایی های فرد نباشد قطعا انتخاب شغل هم متاثر از ان بوده و بهره وری پایین ونارضایتی و…از عوارض نارضایتی شغلی ست.
خستگی ناشی از انتخاب نادرست رشته تحصیلی و شغل در انتخاب همسر هم خودش را نمایان کرده و خسارت های جبران ناپذیری به بنیان خانواده وارد می شود.این در حالیست که احساس رضایتمندی از بارزش ترین داردایی هاست .
داشتن دغدغه در زمینه کمک به افراد جامعه در مورد انتخاب های افراد در دوران های حساس زندگی یعنی انتخاب رشته ،شغل و ازدواج و…و علاقه به آموزش ما را به این نتیجه رساند تا در زمینه توسعه فرهنگ خودشناسی و ارزش آفرینی شروع به تهیه محتوا کنیم و نام این حرکت را خودآفرینی بگذاریم.
در خودآفرینی جامعه همه افرادی که در صدد رشد و تغییر فردی و به ویژه فارغ التحصیلان دانشگاهی می باشند تا با همراهی انها نسبت به راه اندازی کسب وکار مورد علاقه و ارزش آفرینی اقدام کنیم و با افزایش مطالعه افراد هم در زمینه آشنایی با توانایی ها و ظرفیت های وجودی نسبت به افزایش بهره وری فردی و احساس رضایتمندی در زمینه افزایش بهره وری ملی هم قدم های موثری برداریم.
دیدگاهتان را بنویسید