چرا خودآفرینی ؟
سوال:
آقای خورشیدی، مطلبی در فضای مجازی با نام شما منتشر شده بود ،دیدن آن مطلب باعث شده با واژه ای با خودآفرینی آشنا شوم،ولی در این مدت متوجه اهداف خودآفرینی نشدم.اگر امکان دارد واضح تر توضیح دهید هدف از خودآفرینی و مطالب منتشر شده چیست؟
پاسخ:
اول اینکه ،با شناختی که از خودم پیدا کرده ام یکی از ویژگی های شخصیتی من این است که کمک کردن به افراد را خیلی دوست دارم.
نکته دوم، یکی از چیزهایی که خیلی به آن علاقه دارم کتاب است.با کمک کتاب توانسته ام به بهترین دوست ، مشاور و مربی برای خودم تبدیل شوم.به زودی لیستی از این کتاب ها را اینجا معرفی می کنم.
نکته بعدی:
از کودکی چالش ها و مشکلات متفاوتی را پشت سر گذاشته ام از فقر مالی
تا نداشتن راهنما و مشاور جهت انتخاب رشته و شغل ….که مجموعه این عوامل باعث شد شکست ها، مشکلات زیادی مواجه شوم.گر چه این تجارب باعث شده تا سختی های زیادی را متحمل شوم اما با کمک خداوند وتلاش های خودم از طریق مطالعه کتاب، موفقیت های زیادی داشته ام.
نکته آخر:
وقتی در حال تحصیل هستید سختی کشیدن باعث می شود شرایط خاصی را تجربه کنید ولی حداقل دو تا مزیت برای من داشت.
خوبی های سختی و مشکلات:
۱_آدم ها وقتی در طول زندگی سختی می کشند ،پخته می شوند مثل قطعه آهنی که درون کوره قرار می گیرد و با ضربه های پتک آهنگر به یک شکل زیبا و کاربردی تبدیل می شود.
۲_در صورتی که نگرش و تفکر درستی داشته باشیم سختی کشیدن باعث رشد می شود و قدرت درک و همدلی آدم بالا می رود.یعنی وقتی با افرادی مواجه می شوی که سر در گم هستند و مشکلات دارند ،زبان آنها و حرف آنها رامی فهمی و در کمترین حالت با شنیدن حرف هایشان می توانی آنها را جهت زندگی بهتر راهنمایی کنی و تجارب خودت را در اختیار آنها بگذاری.
اماهدف من از خودآفرینی:
۱_چون به یادگرفتن ، رشد فردی،نوشتن، انتشار و آموزش علاقه دارم با ترکیب این علاقه ها، کسب و کار مورد علاقه خودم را بنیان نهادم.
۲_من معتقدم خیلی از اوقات افراد، پدر، مادر،جامعه و …را مقصر مشکلات می دانند.البته منکر بی عدالتی،بی قانونی ،رانت و…در سطج جامعه نیستم و خوب می دانم که نداشتن راهنما ،محیط آلوده و…باعث شده تا خیلی از مشکلات برای افراد ایجاد شود، اما فراموش نکنیم افرادی با شرایط خیلی بدتر از ما توانسته اند پیشرفت کنند.
پس مسئولیت پذیری ایجاب می کند بپذیریم که گاهی اوقات خود افراد اولین مقصر مشکلات زندگی شان هستند. مثلا خوب درس نخوانده ایم ،مهارت خاصی یاد نگرفته ایم ،با دیگران مشورت نکرده و یا اگر هم مشورت کرده ایم به حرف آنها گوش نداده ایم.
۳_اگر مسیری را رفتیم و با شکست مواجه شدیم چقدر به فکر یاد گرفتن از شکست ها بوده ایم؟آیا ناامید تر شده و دست از ادامه دادن کشیده ایم یا با بررسی دلایل شکست از آن آموخته ایم و در ادامه راه اندازی کسب وکار و…به کار گرفته ایم؟
۴_چقدر خودمان را می شناسیم؟
تاکنون خودشناسی و شناخت خود برایمان اهمیت داشته؟
آدم های موفق اول سعی می کنند خودشان را تغییر دهند.نیازی به تغییر دیگران نیست .اول باید از خودمان شروع کنیم.چند تا کتاب برای رشد خودمان خوانده ایم؟
از علاقه ها و ویژگی های شخصیتی مان خبر داریم؟
۵_زندگی فقط پول درآوردن و کار کردن نیست.اهمیت دادن به خانواده ،رشد فردی،معنویت گرایی،تفریح کردن و….هم از ابعاد مهم زندگی هستند.باید به همه این موارد باید اهمیت بدهیم تا چرخ زندگی به خوبی بچرخد.
نتیجه گیری:
با شناختی که از خودم پیدا کردم و با توجه به علاقه هایم، تصمیم گرفتم تجارب و آموخته هایم در طول زندگی، کتاب ها و… را ،در قالب آموزش به افراد ارائه دهم و به آنها کمک کنم تا تغییر را اول از خودشان شروع کنند و در کنار شغل فعلی شان به فکر طراحی زندگی و کسب وکار مورد علاقه شان باشند و خودشان را دوست داشته باشند و نام آن را خودآفرینی گذاشتم.
رحیم خورشیدی علی کردی
بنیان گذار خودآفرینی
4 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
سلام جناب خورشیدی
من هم در حوزۀ مشابهی فعالیت می کنم
برای شما آرزوی موفقیت می کنم
این هم آدرس سایت من
https://mousatoumaj.ir/
سلام جناب توماج
از اینکه از وب سایت خودآفرینی بازدید کردید ونظر گذاشتید بسیار سپاسگزارم.
من هم از قبل با جنابعالی وفعالیت هایتان آشنایی داشتم ومطالب شما را مطالعه کرده بودم
امیدوارم با فراهم شدن زمینه های همکاری مشترک ،در سازندگی کشور عزیزمان قدم های موثری بتوانیم برداریم.
با سپاس
سلام وسپاس از شما و مطرح کردن این سوال
منظور شما راجع به ضرورت خودافرینی ست؟
یا علت نامی که انتخاب شده؟